Snart är det JUL!!

Tänk att ingen pratar om något annat än att det är Jul snart och jag tycker att det är så underbart!! =)
När jag handlade i måndags, tror jag, så var det en megakö och det enda som hördes var en otroligt massa GNÄLL om "varför det tog sådan tid" el "Kan dom inte öppna en till kassa" och suck och stön och pust!
Säger bara så här TROR NI INTE ATT DOM GÖR SÅ GOTT DOM KAN?? Tror människor på riktigt att personalen tänker "nej nu ska vi se till att det är en megakö och skiter i en till kassa"??? Dom gör säkerligen så gott dom kan med de personal dom har på butiken för tillfället, el vad tror ni andra normalare människor??
Nog om det nu är det bara glada tankar då det är JUL snart juh =)

Är glad att min kära kärra staratde idag för det var verkligen griskallt ute, -28, här på morgonen iaf, brr men hon startade =) Så nu är alla ärenden uträttade och kläder samt tekningar från dagis upplockade =)
Så söta saker hon gjort lilla dockan <3

JA just det nu höll jag på och snuva er på fulkortet på mig då Emilia valde att vara en Björn på sin dansuppvisning alldeles innan showen började!! så jag hade kunnat klara mig, men icke, det såg våran lilla oförutsägbara dotter till, Tack Millan, Tackar ödmjukas, så håll till godo!

Julmat på Tomteland!

Nu kommer lite andra söta bilder på våra underverk <3




Ha en riktigt GOD JUL allihopa!!

Så vackra <3

De 2 vackraste <3
Det är ju helt otroligt vilka vackra barn vi har <3 herre gud! Kommer på mig vissa ggr när jag bara sitter och stirrar på dom :)
Emilia brukar fråga "Mamma, vad tittar du på" ;)
Ja om du bara visste Millan, jag tittar på den vackraste skapelsen i hela vida världen!
Hon e en expert på att säga de mest gulligaste sakerna och även om hon inte säger någonting gulligt så låter det gulligt bara för att det är hon =)
Visst retar hon gallfeber på oss men det är ytterst få ggr och det är enkelt att ta det då eftersom hon e en skatt annars!
När hon slutade med nattblöjan gick det superduperbra! Men sen blev det 2 mindre olyckor varpå vi sa till henne att hon MÅSTE säga till pappa på natten om hon måste kissa. Sagt och gjort hon fixade även det! Herregu att bara be sitt barn om något och hon gör det utan någe tjafs e ju bara helt otroligt. Känns som att allt kommer explodera när hon e tonåring(?) vem vet?
Hoppas inte iaf. Vill att hon ska vara denna vackra och snälla prinsessa resten av vårat liv <3

Nu till lille ganst´a killen här hemma som går under namnet Thim! Han e ju så go så jag har seriösa funderingar på att äta honom till frukost!! Får man det tror ni? ;) Nej så klart men ja e bra sugen...
Han har haft stora problem emd sin vikt och idag var det en kontroll som var positiv tack och lov, sist hade han gått ner 300g och idag hade han gått upp 200g på 2 veckor =))
Tummen upp för vår lille kille! Tänk vad glad man blir för något så ovesäntligt i en annans ögon.
Så jag hoppas innerligt av hela min själ att han fortsätter gå upp som han ska och blir min lille rullbulle igen, inte tjock såklart men lite hull skulle inte skada alls <3

Vi var på dockans luciafirande på dagis i fredags och det var jättekul, hon sjöng så gott hon kunde och stod mest med ett leende och vinkade =) Alltid så glad så länge hon e mätt och har sovit gott!
Thim blir inte riktigt lika nöjd som hon men det kommer väl han verkar gå i hennes fotspår.


Nu till mig själv, Äter mina mediciner och har inte slarvat på ett bra tag nu, var så less på dom ett tag så jag "glömde" bort å ta dom men det resluterade bara i ömma muskler, problem å sova och irriterad både i skallen och på huden, så det var ju bara att börja på å knapra igen. morgon och kväll morgon och kväll, 3 på mrogonen 2 på kvällen... suck.
Känner mig si så där, e inte helt 100% på topp alla dagar men hallå alla har väl en formsvacka då och då ;)

Snutten var och ordnade med julklappar idag och han kom hem med så söta kläder till de små <3 måste ju skriva att detta är första gången på 3 år som han köpt något till sina små i klädväg iaf =) så det var riktigt kul tyckte jag att han bröt den kedjan :D
Självklart har han ju varit med och delat på större klädinköp, vinterkläder etc men då har det ju varit efter MIN smak och nu köpte han ju efter SIN <3 jättegulligt så nu ligger mannen på 10 plus här hemma :)
Flera sådana ryck gubben det gillas, gillas skarpt <3

Nu ska jag sluta och ta mig en välbehövlig dusch och hoppas att vi får sällskap ikväll för att lira bondespelet :)

Peace out..

Ont i magen :S

Iiiihh.. ska iväg och väga lille gangstern om en timme och det gör ont i magen bara för att jag hoppas så innerligt mkt att han iaf har gått upp litegrann (??)
Han har ätit ganska bra under helgen men sämre nu i veckan så jag hoppas att helgens julbord och mat räcker för att visa något positivt i hans kurva.

Nu ska jag ta och göra oss iordning så vi e i tid. kort på lille killen och prinsessan kommer snart.

Later!

RSS 2.0