Senil, jag?? Neee ;P

Men gud hur kan jag vara så glömsk!?? Att jag glömmer en sån viktig sak som mina mediciner!!!
Läkaren sa att jag MÅSTE börja idag! Skulle ha börjat igår!
Kan jag säga att jag e senil?? Han kommer skratta ;P
Det är så fruktansvärt skönt  att veta att det inte är cancer el nå annat skit, utan giftstruma.
Låter skitläskigt och fortfarande mkt tankar som snurrar i huvé... har ju hjärtrusningar och hör min puls i öronen(har gjort det läääänge), det var inte så bra sa han(?) SKIT samma faktiskt! Jag ska hämta min medicin med min kära svärmor imorgon på kupolen här i borlänge. =) Så ska jag med köpa varsin present till mina barns kusiner som de e kalas för på söndag <3 snuttisarna e redan 3 respektive 1 år redan! Helt galet!

JO TA MIG TUSAN!!!
Min lille grabb Thim sa MAMMA idag!! <3 kl 15:12 sa han det <3 sen sa han det när pappa kommit hem och han hörde det med så ett vittne där =D Sen har han börjat sitta själv sen en 2-3 dagar bakåt och har även börjat ställt sig upp mot soffan el mamma = )<3
Hoppas han säger det mer imorgon helt underbart å få höra mamma från sitt barn <3
Jag e en MAMMA ? Helt fantastiskt! En känsla som e obeskrivlig och jag önskar ALLA denna känsla!
När det är som tuffast sås tänker jag bara på min 2 små knoddar så ger det mig en sån energi att jag tror jag ska explodera! Sen min vackre, snälle och kärleksfulle man som finns vid min sida gör det hela bättre också!
Han tröstar mig och lider med mig och älskar mig när jag behöver det som mest <3
En ros till honom idag och alla andra dagar <3

Vi har pysslat i lillans rum idag, försökt få det lite mer organiserat däär, då Emilia e pedant, vill hon gärna ha ording och reda i sitt rum. När hon har kompisar här och dom  levt rövare i hennes rum, som barn gör, vill hon inte gå in igen förän jag städat upp där(?)! hahaha så roligt.
När hon var liten och hade börjat krypa/gå så ordnade hon alltid till mattan som låg över skarvar mellan hall/kök/vardagsrum, om våran hund gjorde så att ett hörn på mattan veks upp så var hon snabbt där och fixade det <3 hon kunde inte se att mattan inte var i sin ordning alla hörnen neråt, så gulligt det var å se <3
Nu sover on med sin pappa i soffan, för dom kan inte sova i sovrummet med Thim och mig för då får dom inte sova alls =S gubben min försökte för ett par månader sen och han somnade halv 6 på morgonen, stackarn skulle upp och jobba kl 08.00-20.00. Det blev en tung dag och även för Millan på dagis, hon hade varit så ledsen och trött mest hela dagen. Så fina dom e, ska lägga upp mera kort sen <3

Just det doktorn sa att när jag får min tabletter så kommer jag må mkt bättre, faktiskt innan läkaren såg det här så har jag inte reflekterat över att jag inte mår bra?? Har ju min familj att ta hand om, så all min energi har gått till dom, men skönt nu att veta att jag inte var dum i huvé utan att jag hördemin puls i öronen var normalt för den här giftstruman, att min hud e ovanligt torr e pga den här giftstruman, att mina snarkningar e pga denna struma, att jag ser sämre e pga av denna struma! Skönt, idag vet jag och jag är otroligt lättad att allt kommer bli bra <3

God natt på er

Äntligen!

Nu har bägge små liven knoppat i mitt sovrum <3
har varit en händelserik dag med mkt bus :) Vicky var här med sin lilla bebis och sin dotter som är född inom samma timme som min tös, Emilia är 19 minuter äldre dock ;)
Men nu åkte dom hem och till råga på allt så glömde hon sina nycklar hemma hos oss i köket! Najs! Svärmor min fick vissla iväg å lösa det!
Hon ställer upp på mkt min svärmor, snäll e hon med!
Men är det inte så man ska vara som svärmor? Älskad av sin sonkulla? =)
har ju hört mkt om svärmödrar (innan man skaffade kille överhuvudtaget) och sett på filmer hur svärmödrarna e som komna från underjorden!
Men det slapp jag ;)

Nu till Katrin Zutimierska :) Vilken härlig, dramatisk och förändrad person det blivit!, Från att kalla det underbara hon hade i magen för citat: Äckelpotta" Till hennes Liv? Härligt och det roliga är att jag VISSTE att hon skulle förändras med sitt barn, mest underbara i hela världen ju!
sen trodde hon att hon skulle dö när hon fick inflamationen, förlorade ca 1800ml blod i svängen.
När jag födde min dotter förlorade jag 2000ml blod och tror nog jag vände i porten alltså(?)
var helt borta och kunde inte gå ordentligt på 2 månader men tog mig till min fästmans morfars 80de födelsedag när Emilia var endast 11 dagar gammal <3 men så ont jag hade!
usch hemska smärta! trodde jag skulle föda Empire State Building(???)

Nu går jag bara i väntan på att den där förbannade remissen ska komma till specialisten som ska kolla vad tusan de e jag har på min hals!? Måste väl vänta tills h*n kommer till falun, kan ju inte ha en specialist på varje sjukhus? El?

Gubben min e på sjön och ska sova i båten med sina kompisar e då gräsänka ikväll =) gör mig inget unnar min gubbe det! som han sliter varje dag <3
Fy tusan skulle verkligen behöva en REJÄL massage!

God natt alla

Söndag!

Idag är det söndag och vi skulle väl ha åkt båt med barnen, men det har ju varit sånt slagregn i dagarna att kapellet måste inpregneras om =/ typiskt.
hade tydligen regnat igenom!
Så nu ska jag fundera lite på vad vi ska göra för lunch? Alltid lika svårt!

Felicia kände sig lite hängig igår å fick en Alvedon och så fick hon gå å lägga sig idag är hon mkt bättre, men då blev Nathalie dålig istället och även jag samt mina barn e lite snoriga =/ Bra start på deras sommarlov!
Min lille Thim sover just nu och Emilia sitter och tittar på Emili i Lönnerberga.
Thimmen har gett sig på att försöka krypa i flera dagar nu med små små framsteg <3
Varför växer dom upp så fort =( Min lilla tjej e snart 3 år och lillen blir 1 i oktober.
HALLÅ stanna klockan, vrid tillbaks tilld en dagen jag höll dom i min famn endast några minuter gamla <3

Nu måste jag ringa gubben så han handlar innan han kommer hem <3
Min skatt som var så bekymrad innan vi fick besked från min läkare!
Berättade för mig att han knappt ätit på en v och grubblat,. Då var vi 2.
Ska bli spännande å se vad det här är för någe? Inte cancer, skönt!
Men läkaren sa att det inte var bra iaf och jag ska till nån speciallist i falun, får remissen imorgon.
Kan inte sluta känna på halsen hela tiden, hoppas symptomen försvinner snabbt när medicineringen har börjat,
torr hud, sämre syn, snarkningar, hjärtrusningar, viktnedgång(<---trodde det berodde på att jag fött barn för 8 månader sen men tydligen var det för knölarna på halsen?)
äh nu e det nog bra ska jag bli!!

over and out!

Vilken härlig nyhet !!!

Här har ni det vackraste i mitt liv!







GUD vilken lättnad, för er som jag talat med så e det INTE cancer i halsen, fortfarande så e det inte bra utan jag måste äta en massa mediciner vilket gör att jag måste sluta amma ='( Fy fan!
Men vad gör man(?)
Jag vill inte att någon gubbe el tant för den delen ska tala om för mig att "Nu måste du sluta amma, bla bla bla" är det enda jag hör...
Nåja ska göra det bästa av hela situationen och hoppas bara att ja inte blir för hårt medicinerad så ja inte kan rå om min familj men va tusan får man då?

Nu kommer en glad nyhet och det är att min lille son Thim har börjat sig på att krypa ♥
GULLIGT som sjutton, han står på knä och gungar fram och tillbaka =)
Igår var jag och min sambo i sovrummet strax innan jag skulle lägga lillen och gubben min busade lite med Thim, då ställde han sig på knä igen och kröp ett steg! Helt fantastiskt! =)
Kul att se när dom små utveklas!
Min lilla prinsessa slutade dagis igår så nu e det sommarlov för henne med! Fast hon gillar dagis men verkar ha varit ganska så nöjd idag iaf :)

FATTA min tös blir 3 ÅR i augusti! Åh kära nån vad tiden spurtat förbi mig...*
Måste verkligen ta tillvara på den tid man har med sina barn för rackarns vad dom växer fört =/

Äldsta flickan här hemma N. tog med sin kille hit som faktiskt var ganska så söt, trevlig oxå =)
bara han e snäll emot henne så e jag nöjd!

Imorgon blir det att åka och köpa en brevlåda för våran har krashat! <----(stavning tack)
Tusan det var något mer jag skulle göra imorgon, men avd tusan e har ju alzaimersplus jag ;)
NEj nu måste jag försöka lägg min lilla grabb som e riktigt svår att lägga, vägrar somna!

*Ha en bra natt alla*

Okej!

Nu har jag fått remissen och de lappar som ska vara på rören med blod =/
Känns så surrealistiskt allting? Jag försöker tänka så positivt jag kan men det är svårare än vad man tror.
Denna blogg skulle inte handla så mkt om mig utan mina underbara barn och bonusbarn, men det bara blev så att jag halkade in på det här spåret, dom som vill får ju läsa bloggen så jag tvingar ingen och läsa som tex Facebook, skriver man där i sin status så ser ju ALLA ens vänner det!?

Nu lite till vem jag är (?)
Jag heter Elsie Johnsson- Junes
Född den 22a oktober 1981 i Santiago Chile
Min mamma är brasse och min pappa är svensk, dom bor i sverige tillsammans än <3
Har 3 helsyskon och en "massa" halvsyskon. känner tyvärr inte alla.
Träffade min underbara blivande man för 6 år sedan den 22 oktober alltså min födelsedag 2004 när jag var 23 år =) Har 2 helt underbara barn med honom, Emilia snart 3 år och Thim 8 månader och han har själv 2 barn sedan tidigare Nathalie 14 år och Felicia 9 år. Vi har även Nathalies kusin Sandra 16 år här hemma varannan v. =)
Vi bor i ett jättefint hus, i Borlänge, som vi håller på el snarare gubben håller på och renoverar för fullt, nu är det endast lite tapet å färg i köket samt tvättstug/relaxrum/bastu/bubbelpool kvar =)
Finns nog ingen som är stoltare över sin man än vad jag känner att jag är <3
Han driver en Ica butik här.
Vi har även en hund som blir 5 år iår, en jättesnäll Schäfer som heter Kingen, han är inte så jätteförtjust i andra hundar men är otorligt snäll med människor, vilket vi e nöjda med eftersom vi har barn.
Många kan säga "att min hund skulle aldrig bita någon" å så går dom å hugger hejvilt medans jag VET att Kingen aldrig skulle göra det =) min lilla gubbe-<3

Just nu får jag kämpa lite emd ett besked jag fick i måndags men hoppas verkligen på att allt e bra och att det går och medicinera bort.
Följer även lite bloggar som jag känner intresserar mig el som jag kan relatera till =)  dom kommer upp på min sida framöver.

Nu ska jag ta och ordna lite i mitt hem och senare får vi lite besök av den lilla bebisen jag såg komma till världen kvart i nio en söndagmorgon <3

Må så gott alla!

Väntar!

Usch det är denna väntan som e värst, sitter och väntar på posten som kommer komma sent nu
bara för att...
Det är en remiss jag väntar på så jag kan få komma till min läkare å kika på vad
tusan det här e för något!
Har varit ledsen och arg och kommer väl antagligen förneka att det är något snart, chocken
har varit här med och jag skrattade när den första läkaren sa det han sa.
Nej nu blir det min goda frukost och sen städa så att jag ahr något att göra medans jag väntar på den
där förgrömmade posten!
Ha en bra dag alla!

Måste ju tillägga att min lille son fick sina framtänder i söndags så nu har han 4 små riskorn som sticker ut i munnen, om det gör ont att amma, jepp.
Han biter gärna med, men vad tusan det är så kort period han ammas, sitter ju inte med en 10 åring direkt =P

MEn det var väl själva f*n ='(

Det här var inte bra ! =(
Nåja bara ta sig i kragen och försöka ta hand om dom barn som går att ta hand om el som inte kan vara utan mig, tex Thim min 8 månaders och min lilla Emilia snart 3 år :(
Suger att inte veta någonting el suger att veta med.
nej nu ska jag försöka bli lite gladare har varit så nere idag likaså min snutt.
han e så fin och han finns verkligen där när jag behöver honom <3

Ett Mirakel! <3

Helt jäkla otroligt!! Ett barn blev fött! Alldeles framför mig, denna gång var det inte jag som födde utan en vän till mig, hennes man var i sthlm så han han ntycärr inte till förlossningen i tid =/
Tyvärr..
MEN jag spelade in allting ;)
plus en massa kort såklart! Gud vad underbart vacker han var å vilka lungor ;)
Fina små små händer lillemannen då, hoppas han blir å heta Eros som jag tycker passar honom bäst <3
Nu har jag gjort klart allting hemma inför min sons dop =)
Samma dag som mina barn har dop föddes lille "Eros" <3
Detta kan inte annat än å bli en helt underbar dag för oss alla!

Ha det så gott allihopa!

Premiär =)

Ojsan nu ska vi se, ska ut å cykla med våran lilla tös, Emilia/Millan <3
Första inlägget i min blogg detta ska bli spännande kommer mer info om vem jag e
lite senare idag =)
Tills vidare ha en härlig dag allihopa!

Mvh/Elsie

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0