Härliga vinter!!

Jag är nog en av många som bara ÄLSKAR julen och all SNÖ !
Dock har jag fått vara inne ett tag nu för min lille son varit så sjuk i både öron och ögoninflammation :( Feber har han haft av och till i en och en halv månad min stackars lille plutt men nu är han förhoppningsvist på bättringsvägen efter en 5dagars penicilinkur, hoppas hoppas...
Min lilla prinsessa ska snart ha sin första dansuppvisning och ska "träna" koreografin i morgon :)) Hon ska vara en björn, då det är djungeltema, men jag VET att hon kommer ångra sig innan uppvisningen för så dockaktig som hon är och älskar allt som har med klänningar, rosa och prinsessor att göra så vet jag att hon mkt hellre vill vara något annat :/ Fast jag peppar henne att vara björnen Baloo el liknande så ser jag på henne att det inte är det hon egentligen vill. Det var hon som valde björndräkten själv men det fanns ju inte så mkt mer att välja emellan då hon även varit sjuk men men vi får se.
hon komme rinte stå där som en björn dagen D, för så pass väl känner jag henne och har jag fel så lägger jag ut ett fulkort på mig här på bloggen :D hahahha

Sötaste vid frukost <3

Coolingen på hästrygg <3
Vi var nyss på McDonald´s och lilla Millan målades till en liten katt med rosa nos =o) Gullet då!
Thim blev rädd för en ballongmaskin dom har och blåser upp ballongerna med så han backade målingen annars satt han stilla som ett berg.
Min andra hälft är och ordnar det sista i vårat gamla hus och kommer om en liten stund. Vi ska laga tacos ikväll och antagligen spela lite spel :))
Ha en bra helg alla.
Mvh/Elsie

Stolt mamma <3

När jag gick i skolan så hade jag respekt för saker som var större än mig tex, en häst!
Emilia har respekt men hon e inte rädd som jag var, vilket gör mig glad att hon har hittat något som hon brinner för. Att hon e så liten och hittat sin grej =) fast nu märks det att hon är på väg och dissa dom små hästarna för något större, mkt större, som 3st ponnyer staplade ovanpå varandra.
Dom hade sadlat hästen och frågade lite, utan att förvänta sig att någon ville rida henne, "vill någon rida henne?" Den allra första som sa något var min lilla Millan <3 "JAG VILL" , Jag tittade på henne med gapande mun " VA? Vill du verkligen rida på den stora hästen?"
"Ja mamma, Jag vill!"
"okej"

Vad gör man? Jo sätter upp henne på mamuten och hoppas på det bästa, och självklart är hon född på ryggen så jag hade inte allt för mkt att oroa mig för tack och lov ;P

Igår var det Fars dag, min pappas födelsedag (77år), min vackra dotter och min fina lillebrors namnsdag så det var mkt firande igår =) <3
Självklart så var det firande för min älskling med som är VÄRLDENS bästa pappa! Han e så mån om barnen så det värmer i hjärtat och när han är lite piggare ska vi fira lite för han e inte riktigt pigg.
Thim var jag in med till vårdcentralen idag för lite prover, sänka (8), halsprov och näsodling.
Näsodlingen får vi svar på om 2 dagar och halsen såg bra ut men den var lite röd som förväntat då han hostar konstant :/
Emilia den lilla prinsessan slutade med nattblöjan natten mellan den 13-14 november <3 Hon dricker så otroligt mkt vatten så jag är fortfarande förvånad att hon klarade det så fort. Och igår drack hon 2 pipmuggar med vatten men ÄNDÅ var det torrt på morgonen. Vi är så stolta över henne <3

Thim blev ju 1år den 6e oktober och han hade många vänner här som firade honom <3 det tackar han oerhört mkt för :) Så många som kom på så kort varsel så det Tackar jag för :)
Han har så skön stil den där lille mannen! Om "Keep on Walking" Salem al Fakir kommer på radio så sätter han igång och dansar, steppar med fötterna och pekar med ena pekfingret uppåt och andra handen vinkar han med som kungligheter gör ;D alltså ni kommer fatta när jag lägger ut en bild, men så störtskön stil är det så ska försöka filma det också!
Varje gång toalettlocket inte är nerfällt går han fram till toan, tittar i och säger "usch" flera ggr =) likaså när jag byter blöja på honom så e det "usch" =)
Alla heter mamma så om han ropar mamma så kanske det är er han ropar på ;D hahaha. komiskt för jag vet inte när jag ska reagera på att det är mig han ropar på!?


Själv så mår jag en si så där och har slarvat med mina mediciner lite för mkt :/ Shame on me!
måste ha koll på det där för blir konstig i kroppen när jag slarvat och tålamodet tryter lite fortare med.
överväger om det ska bli operation ist(?) vet inte riktigt lär ringa min läkare imorgon iaf!

Nu måste jag ta hand om min lille sjuke prins <3 han e så hängig och vill bara sitta i min famn.

Återkommer............

Det blir lite hackigt mellan raderna för jag har inte uppdaterat på ett tag men det ska jag ordna upp.

RSS 2.0