Positivt överraskad :)

Sånt här gillar jag, minns ni min mindre trevliga upplevelse på Broken Dreams förrut?
Nu skickade restaurangchefen ett mail där han ville att jag skulle kontakta honom, vilket jag gjorde.

Vi blir nu varmt välkomna tillbaka för en TREVLIG kväll på Broken vilket jag ser fram emot och hoppas såklart på en personlig ursäkt som inte är inövad utav den "trevliga" servitrisen.
Det jag gillar mest är det att han såg ingen skillnad på gäster och gäster, utan det är ju faktiskt VI alla VI som äter där som helt enkelt får stället att gå runt och jag hoppas på att det ska göra det för den restaurangen är iaf en av mina favoriter och även min fästmans :)
Vi har alltid blivit trevlig bemötta av hans personal speciellt en kille, du vet vem du e, så vi har alltid med glädje sett framemot att äta där, så hennes beteénde chockade mig mkt!

Får se när vi bestämmer oss för att åka dit igen, sist så hade jag mina barn med mig och ÄN så kändes det så hårt för mig som mamma att säga "nej" till min underbara flicka när hon ville ha dessert och mamma ville bara gå! Thim e ju för liten för dessert men hade säkert uppskattat en sked el 2 (?)
Men nu hoppas jag el vi på en bättre upplevelse nästa gång och alla gånger efter den med. Egentligen så e det ju alla som ska ha en bra upplevelse vart man än äter. För inte har man bokat bord för att få dålig service el kass mat? Dålig mat fick vi inte iaf å det ska KOCKEN ha tack för men synd, inge mer än så...

Ny sida, ny chans och ny upplevelse, ser gladeligen framemot det =)
Så tummen upp till Jonas!





Barnsången i våras =)
Nu till mina underbara små liv <3
Emilia har börjat dans och ridskola för 2 veckor sedan, söndagar e hennes dag har jag märkt nu ;) hon absolut ÄLSKAR att dansa och ser ut som en liten prinsessa med sin lilla tyllkjol å rosa body!
Och inte ser hon osäker ut på sadeln heller, nej nej en tvättäkta talang har hon för det där =)
Ska försöka underhålla hennes intressen så långt det går men min önskan e ju att hon ska friidrotta som sin mamma gjorde i unga år ;) Även barnsången går hon ju på på onsdagar med sin lillebror Thim =) men hon får ju såklart välja dagis ist om hon hellre vill vara där.
Thim har börjat tagit små små steg helt själv och glömmer ibland att han inte har något stöd å går en 3-4 steg helt själv <3 sen har hans sista tand kommit upp nere till höger, skönt såg lite sne ut ett tag där när han log, hahaha*
Idag skulle han ta en leksak som låg på soffbordet som var lite tung just för han att lyfta så det sa *pang* på lilla fingret som genast blev blått och han otröstlig :(( att man får så ont i hjärtat när ens små gör sig illa. Det är tungt och inge kul alls, önskar en annan kunde få alla smällar å förskylningar å sprutor som dom måste ta men tyvärr så går det ju inte...


Nu måste jag väcka min lille son och gå iväg och hämta min lilla dotter på dagis sen blir det en påhälsning hos pappa deras för antar att Emilia vill hälsa på honom som hon alltid vill <3 varje dag! Undrar om hon kommer sakna mig så mkt när jag börjar jobba? Jag kommer iaf att sakna mina 2 små hjärtan var eviga sekund!!
Älsklingen jobbar jag ju ändå med ;))

Ha en bra dag alla//Elsie

RSS 2.0